Vols conèixer la nostra mirada sobre el joc amb la Metodologia CREALIJ?

T’agradaria preguntar el que desitgis sobre joc i desenvolupament emocional infantil i que les nostres expertes et responguin?

T’oferim un espai mensual de Masterclass de 1,30 hores amb Diana Comes i Verónica Bronstein.

Inclou una breu presentació teòrica + experiències del Institut de la Infància que t’inspiraran molt + espai de preguntes i respostes.
A més podràs consultar-nos en finalitzar el que desitgis sobres les pròximes formacions i descobrir quines són les que millor s’adapten a les teves necessitats.
Per a finalitzar, t’emportaràs un descompte de regal per a participar de les següents formacions i continuar aprofundint en el tema.

 

Només t’has de subscriure per rebre la informació de l’inici de les Masterclass

Gener 12 a les 19h.

 

No hemos podido validar su suscripción.
Gràcies t'has subscrit amb èxit!. REVISA LA TEVA BÚSTIA D'ENTRADA O LA CARPETA D'SPAM.

1- Omple el teu nom Email, nom i cognoms.

2- Fes click al botó “SUBSCRIURE’S”.

3- Revisa la teva bústia d’entrada o, si no, la carpeta de Spam.

4- Anota al teu calendari la data de l’esdeveniment rebut.

Hola, estamos realizando un traslado a nuestro nuevo alojamiento web, por tanto es posible que puedan aparecer algunos errores en nuestra página, rogamos disculpes las molestias que puedas encontrarte durante el proceso. Gracias. Hola, estem realitzant un trasllat al nostre nou allotjament web, per tant és possible que puguin aparèixer alguns errors a la nostra pàgina, preguem disculpis les molèsties que puguis trobar durant el procés. Gràcies.
X