Escola Estiu: ABONAMENT 3 DIES

ESC ESTIU ABONAMENT 3 DIES

Nuevo producto

ESCOLA ESTIU

ABONAMENT 3 DIES

Más detalles

74,00 € impuestos inc.

Más

Presentació:
L'escola d'estiu 2019 inaugura format: el Fòrum de Literatura i Infància. Un programa molt innovador que et permet accedir a més de 15 propostes: Xerrades col·loqui amb convidats de luxe: Marta Roig, Jaume Centelles, Rocio Bonilla; Tallers inspiradors, Presentacions de novetats amb autors i il·lustradors; Experiències per a portar a la teva aula o transformar la teva escola i omplir-la de contes; Trobades amb editors que et descobriran nous recursos. A més podràs visitar els espais Minimons creats per l’equip de l’Institut de la infància, amb exposicions temàtiques de llibres. Si vols emportar-te un bon record, Pati de llibres tindrà un racó de venda i els autors i il·lustradors convidats signaran exemplars.
La programació és molt intensiva, amb una nova activitat cada hora.Gaudeix de l'experiència d'aprendre de manera vivencial amb llibertat, calma i en un espai ple d'estímuls com només trobaràs a l'Institut de la Infància! 

  

Certificació:Es lliura certificat propi de l'entitat cada dia d'assistència.

Preu:
Pots matricular-te per dies individuals o bé escollir un abonament de tres dies.

Si t'apuntes fins al 28 de juny:
Formació per un dia: 30 €(inclou esmorzar)
Abonament de tres dies: 68 €(inclou esmorzar)

Si t'apuntes a partir del 29 de juny:
Formació per un dia: 34 €(inclou esmorzar)
Abonament de tres dies: 74 €(inclou esmorzar)

Lloc:L’escola d’estiu es realitza al Claustre del Monestir, un espai emblemàtic, envoltat de natura i del cant dels ocells (Plaça d'Octavià, 1, 08172 Sant Cugat del Vallès)

 

Organitza:Institut de la infància

Col·labora:Ajuntament de Sant Cugat

Agraïm la participació de Pati de llibres i les editorials que formen part del conveni de responsabilitat social de l’Institut de la Infància

Política de devolució:
A causa de la quantitat de participants en el programa, poden produir-se canvis en els ponents i el programa, per motius aliens a l'Institut de la Infància.
No atendrem reclamacions derivades de modificacions en el programa per aquest motiu. 
No es fan devolucions. La persona matriculada podrà traspassar a una altra persona la seva plaça amb previ avís a l'organització en cas de no poder assistir.
L'Institut de la infància es reserva la possibilitat de realitzar modificacions, oferint quan sigui necessari altres ponents i mantenint de manera general els continguts, objectius i metodologia de la formació. La inscripció a la formació implica l'acceptació d'aquestes condicions.

Reseñas

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

Escola Estiu: ABONAMENT 3 DIES

Escola Estiu: ABONAMENT 3 DIES

ESCOLA ESTIU

ABONAMENT 3 DIES