3a JORNADA DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL (LIJ) “Un tomb pel món dels àlbums il·lustrats”

1602_JORLIJ_ALBUMS

Nuevo producto

3a JORNADA DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL (LIJ) “Un tomb pel món dels àlbums il·lustrats”

Prepara’t per a gaudir d’una jornada diferent, fent un viatge apassionant pel món dels àlbums il·lustrats.

Más detalles

50,00 € impuestos inc.

Descuentos por volumen

Cantidad Descuento Usted ahorra
4 10,00 € Hasta 40,00 €

Más

3a JORNADA DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL (LIJ)

“Un tomb pel món dels àlbums il·lustrats”

Prepara’t per a gaudir d’una jornada diferent, fent un viatge apassionant pel món dels àlbums il·lustrats.

Descobriràs nous llibres, materials, recursos i experiències per portar a la biblioteca i a l’escola! 

Viuràs un “combat literari” apassionant entre Jaume Centelles i Núria Vouillamoz, que lluitaran per descobrir-nos els millors àlbums il·lustrats. 

Coneixeràs autors, editors i professionals del mon LIJ, amb convidats molt especials: Mario Satz, Roser Grivé, Inés Castel-Branco.

I ens relaxarem en un espai ple de contes, acompanyats d’experts que presentaran novetats literàries!

PROGRAMA DE LA JORNADA

  • 9:30h – 10:00h Benvinguda i acreditació.
  • 10:00h – 11:30h Combat-debat literari a sis assalts, a càrrec de Jaume Centelles i Núria Vouillamoz.
  • 11:30h – 12:00h Descans esmorzar.
  • 12:00h – 13:40h Taula rodona: Àlbums il·lustrats per obrir finestres a la reflexió i el pensament, amb la presència de Mario Satz i Roser Grivé.
  • 13:40h – 14:00h Venda i signatura de llibres.
  • 14:00h – 15:00h Descans dinar.
  • 15:00h – 15:45h La Caputxeta Vermella i el seu món emocional. Anàlisi del personatge i presentació de nous recursos amb La capsa dels tresors. A càrrec de Verónica Bronstein i d’Ana Belén Jarillo.
  • 15:45h – 16:30h Espai de relax & contes. Amb descoberta de novetats editorials i petites joies literàries, amb Ariadna Bonet i equip de l’Institut de la infància.
  • 16:30h – 17:00h Valoració final i comiat.

 

Presentació:

El dia 16 de febrer de 2019 tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès la 3a Jornada LIJ organitzada per l’Institut de la Infància.

La Jornada s’obrirà amb un debat literari que no us deixarà indiferents, i en el qual es lluitarà per oferir una nova mirada a la Literatura Infantil i Juvenil a través de la presentació de bibliografia i activitats que pretenen proporcionar recursos útils per a aplicar a les aules. Serà un cara a cara entre Jaume Centelles, figura llegendària i mítica de la LIJ, tot un referent que ha navegat pels mars de la Literatura Infantil i Juvenil; i Núria Vouillamoz, coordinadora del CreaLIJ de l’Institut de la infància, que entra amb força en el món de la LIJ des de la seva tasca al capdavant de la biblioteca de l’escola Gerbert d’Orlhac de Sant Cugat del Vallès.

Tot seguit, obrirem un espai per a la reflexió i el pensament al voltant dels àlbums il·lustrats. Comptarem amb la presència de l’escriptor Mario Satz, que entre d’altres ens parlarà del seu àlbum La ploma i dels seus futurs projectes. La Roser Grivé, consultora de projectes educatius i especialista en lectura filosòfica, ens presentarà el llibre que ha publicat recentment en col·laboració amb la Irene de Puig, Com es pot llegir «El Petit Príncep». Disposareu d’un temps per a l’adquisició i signatura de llibres.

A la tarda, descobrirem aspectes menys coneguts de la figura de la Caputxeta Vermella a través de la presentació d’un nou recurs: Les capsetes dels tresors, a càrrec de Verònica Bronstein, psicòloga, directora de l'Institut de la Infància i impulsora del Festival Petits!Grans!Llibres!, entre moltes iniciatives innovadores en l'àmbit de la literatura infantil i l'acompanyament emocional. Amb la col·laboració de Ana Belén Jarillo, psicòloga i educadora infantil, creadora del projecte "Bressol de contes" vinculat al foment de la lectura en família i coordinadora de l’àrea de famílies de l’Institut de la infància.

Finalitzarem la Jornada amb la presentació de novetats editorials amb Ariadna Bonet, col·laboradora del CreaLIJ de l’Institut de la infància, Bibliotecària escolar a l’Escola Collserola i Bibliotecària escolar a l’Institut Joaquima Pla i Farreras tots dos, centres públics de Sant Cugat del Vallès, Barcelona.

Tot plegat, un viatge apassionant i ple de sorpreses...

Preu especial per a grups de 4 o + persones: 40 €

Preu individual: 50 €

Promoció especial per Reis: fins 15 de gener preu reduït 45 € en inscripcions individuals.

Beca Jaume Centelles: Gràcies a la implicació de Jaume Centelles en els projectes vinculats a la literatura infantil de la nostra entitat, hem creat un fons que ens permet oferir beques de formació destinada a estudiants que hagin realitzat més de 15 hores de voluntariat en els nostres projectes socials. També a tècnics i bibliotecaris dels Ajuntaments col·laboradors en els projectes d'acompanyament lector de l'Institut de la infància (Sant Cugat, Móra la Nova, Amposta, La Garriga). Tots tindran plaça gratuïta en la jornada. Per a això, hauran de reservar plaça enviant mail a: institutodelainfancia@gmail.com

Lloc: Sant Cugat del Vallès (Per motius d’organització, confirmarem per mail l’adreça als participants)

Certificació del curs: es lliurarà un certificat d’assistència propi de l’Institut de la infància a tots els participants.

Observacions: els ponents i el programa podrien variar per motius personals o d’organització general.

Política de cancel·lació:

Les nostres formacions es fan en grups reduïts i t’oferim les millors condicions. Per això, un cop realitzada la inscripció i reservada la teva plaça, no fem devolucions. Si per algun motiu no pots assistir, llegeix aquestes opcions:

Fins 15 dies abans: si ens avises per mail a institutodelainfancia@gmail.com, et guardem l'import per a realitzar una altra formació (que probablement seria d’un tema diferent) dins dels 3 mesos posteriors al curs en què estiguis inscrit.

A més, podràs traspassar la teva plaça a una altra persona que coneguis fins al dia anterior, avisant-nos per mail del canvi.

Si no poguessis assistir per motius mèdics justificats amb documentació oficial on es reflecteixi la mateixa data, també et guardarem una plaça dins dels 3 mesos següents.

L'Institut de la infància es reserva el dret de modificar i / o cancel·lar les formacions per motius aliens a l'entitat. En aquest cas, s'avisarà als assistents i es retornarà l'import del curs.

Reseñas

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

3a JORNADA DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL (LIJ) “Un tomb pel món dels àlbums il·lustrats”

3a JORNADA DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL (LIJ) “Un tomb pel món dels àlbums il·lustrats”

3a JORNADA DE LITERATURA INFANTIL I JUVENIL (LIJ) “Un tomb pel món dels àlbums il·lustrats”

Prepara’t per a gaudir d’una jornada diferent, fent un viatge apassionant pel món dels àlbums il·lustrats.