AMICS DE L'INSTITUT DE LA INFÀNCIA

AMICS de l'Institut

Benvinguda, benvingut! Aquesta quota et permet formar part de la comunitat d’aprenentatge de l’Institut de la Infància. Gràcies per la teva aportació.

PROMOCIÓ! FINS 31/1/21 SI PAGUES L'ANY SENCER (96€)  I ENS PRESENTES UNA ALTRA AMIGA QUE PAGA L'ANY SENCER, REBREU UNA FORMACIÓ DE REGAL BENVINGUDA VALORADA EN 97€.

Más detalles

48,00 € IVA incl.

Más información

COM FER-TE AMIC DE L’INSTITUT DE LA INFÀNCIA

 

LA XARXA CLUB D’AMICS HA CRESCUT I JA SOM MÉS DE 90 MEMBRES! 

 

 
Forma part del Club d’Amics de l’Institut de la Infància, una Comunitat d’educadors, bibliotecaris i professionals i gaudeix de les propostes exclusives i tots els beneficis:

 

ONLINE EN DIRECTE(*)

 

1. Càpsules formatives mensuals exclusives per a Amics. Gratuït.

2. Jornades i Festes de la literatura infantil. Gratuït.

3. Escola de literatura infantil per a mares i pares curiosos. Gratuït.

4. Descomptes entre 10% i 50 € en les formacions de valor superior a 40 €.

5. Prioritat en places per a les formacions monogràfiques i cursos.

6. Regal Pack de contes per a Amics amb permanència a partir dels dos anys.

 

 

ONLINE 24X7X365 NOVETAT! Març estrenem nou projecte i espai virtual Amic

 

7. A partir de març podràs accedir a l’espai virtual i veure Càpsules anteriors, materials exclusius, desgravació de conferències i ponències, guies de lectura. NOU!

8. Formacions Master Class i Tallers online per veure al teu ritme, quan vulguis i des de tot el món. Inclouen mentories en viu amb preguntes i respostes freqüents. Els Amics tindran accés amb promocions i mentories exclusives.  NOU!

PRESENCIAL (Quan es pugui tornar per temes derivats de la Covid) 

 

9. Dies de portes obertes exclusivament per a Amics: podreu conèixer novetats de literatura infantil, descobrir recursos i Minimons en procés de creació o en exposició de la mà de les nostres expertes.
10. Descomptes en formacions entre 10% i 50%.
11. Píndoles formatives LIJ exclusives per a Amics de l’Institut de la Infància.
12. Promocions especials “first minute” en algunes formacions. Preu especial els primers dies per fer inscripció amb preu reduït.
13. Promocions especials “last minute” en algunes formacions. Si dos dies abans queden places disponibles per a una formació, us informarem als Amics i podreu gaudir de grans descomptes.

 

QUOTES (**):

 

ANUAL

Amb una aportació de 96 € en un pagament podràs formar part d’una comunitat d’aprenentatge increïble! . (Aquesta quota arriba fins 1 de novembre 2021).

PROMOCIÓ fins 31/1/2021! SI PAGUES L’ANY SENCER (96€)  I ENS PRESENTES UNA ALTRA AMIGA QUE PAGA L’ANY SENCER, REBREU UNA FORMACIÓ DE REGAL BENVINGUDA, valorada en 97€.

 

SEMESTRAL

Amb una aportació de 2 pagaments semestrals 48 € podràs formar part d’una comunitat educativa i social. Ara pagues la primera.

Són 2 quotes per any: la 1a quota comprèn des de l’1 de novembre de 2020 a 1 de maig 2021. La 2a quota 1 de maig del 2021 a l’1 de novembre del 2021.

 

 

COM FER-SE AMIC?

 

1-Omplir aquest formulari amb les teves dades.

 

2-Fer el pagament a través de la web

 

En qualsevol cas, trobareu al final les opcions per fer els dos passos (Formulari + Amics de l’Institut de la infància 1r pagament o pagament anual).

 

Permanència mínima: Ser amic comporta el compromís de pagament mínim de 96 € 

(degut als beneficis que es poden gaudir a partir del primer dia). Una vegada es fa, es pot formalitzar la baixa. 

 

* Tenim el compromís de fer una activitat com a mínim al mes, excepte agost.

** La quota és de 96 € anuals, i es pot pagar en 1 pagament o 2 fraccionats de 48 € per semestre. Per formalitzar l’alta com a amic cal omplir el formulari corresponent complet. En cas de baixa, avisar un mes abans del pagament de la quota corresponent per mail a institutodelainfancia@gmail.com sempre que el primer any estigui pagat totalment.

Reseñas

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escribe tu opinión

AMICS DE L'INSTITUT DE LA INFÀNCIA

AMICS DE L'INSTITUT DE LA INFÀNCIA

Benvinguda, benvingut! Aquesta quota et permet formar part de la comunitat d’aprenentatge de l’Institut de la Infància. Gràcies per la teva aportació.

PROMOCIÓ! FINS 31/1/21 SI PAGUES L'ANY SENCER (96€)  I ENS PRESENTES UNA ALTRA AMIGA QUE PAGA L'ANY SENCER, REBREU UNA FORMACIÓ DE REGAL BENVINGUDA VALORADA EN 97€.