Dimarts 3 de juliol

La Granja us ofereix  la possibilitat de ser testimonis de com es pot aplicar l’Educació Emocional en un grup de nens i nenes, a més que pugueu experimentar vosaltres mateixos aquestes activitats.

L’educació Emocional és efectiva i produeix canvis en el comportament i actitud dels alumnes si es treballa de manera pràctica, i això és possible.

Per a què fem aquesta jornada?

Per La Granja passem 10.000 nens cada any, d’escoles de tota Catalunya i de totes les edats (P-3 a ESO), des de fa 32 anys.

És tracta d’un mètode basat en l’educació emocional que funciona per modificar actituds i comportaments. Creiem que el que fem és molt important, però és més important que ho sàpiga tothom, especialment qui té el poder de transformar l’educació a través dels futurs mestres i educadors del país.  Aquest és el motiu d’aquesta jornada, compartir-ho i que aprofiteu tot allò que us interessi.

Mitjançant dinàmiques d’aventura, de treball en equip i d’estratègies de lideratge amb cavalls de doma natural, veureu com potenciar el desenvolupament emocional com a complement del cognitiu, ja que entenem ambdós com a elements essencials de l’expansió de la personalitat integral de cada nen i nena.

Programa de la Jornada

09,30h   Recepció a La Granja. Acreditacions i petit esmorzar.

10,00h   Introducció. Com es pot aplicar l’educació emocional a l’escola. La nostra experiència.

11h   Observació d’un grup de nens.

12h- 13h   Activitat pràctica, perquè experimenteu la nostra metodologia. (Lideratge amb el cavall)

13h-14,15h   Activitat pràctica (Equilibri).

 Impartit per:

Cristina Gutiérrez Lestón , Educadora Emocional i Directora de “La Granja”. Presidenta de la Fundació per a l’Educació. Autora dels llibres ENTRENA’L PER A LA VIDA, PALABRAS DE NIÑO (Plataforma), i EMOQUADERN, EDUCACIÓ EMOCIONAL A CASA (Salvatella)

Dia: Dimarts 3 de juliol

Hora: 9.30 h  a 14 h

Preu: 55 €

Lloc: Granja Escola de Sta Maria de Palautordera. 

Paratge Sanata s/n 08460 Sta. Maria de Palautordera (Montseny, Barcelona)

Podreu arribar fàcilment en cotxe o tren:

  • TREN: “La Granja” es troba a 300 mts de l’estació de tren Renfe “Palautordera”, i podreu arribar-hi per camí de bosc o bé per la carretera comarcal. El trajecte des de Barcelona (Clot) dura uns 45 minuts i la freqüència entre trens és de mitja hora aproximadament.
  • COTXE: A només 3 km de la sortida 11 de l’autopista AP-7 (sortida St. Celoni-Montseny), fa que el viatge des de Barcelona sigui de poc més de mitja hora.
Política de devolució:
Fins una setmana abans de la formació es retornarà el 50 % de l’import. Després d’aquest termini no es faran devolucions.  Per a la realització dels cursos caldrà un mínim de 10 persones inscrites. La persona matriculada podrà traspassar a una altra persona la seva plaça amb previ avís a l’organització.
Es lliura certificat propi de l’entitat.

Organitza: Institut de la infància                  Col·labora: La Granja

Aquest programa i els ponents poden estar subjectes a canvis per causes alienes a l’organització.
L’Institut de la infància es reserva la possibilitat de realitzar modificacions, oferint quan sigui necessari altres ponents i mantenint de manera general els continguts, objectius i metodologia de la formació. La inscripció a la formació implica l’acceptació d’aquestes condicions.

EL RESULTAT? en paraules dels participants

Lluisa “M’emporto saber que el que sento és important, i el que senten els meus alumnes també”

Elisenda “Sabia que l’ed. emocional era important. A partir d’ara sé que és vital”

Gemma “Confiança, la confirmació del camí. Torno a casa sabent que ja no desconeixo el camí”

Anna “M’emporto possibilitats! sempre hi ha una porta oberta, SEMPRE”

Alba “Abans d’ensenyar als nens hem d’escoltar-los per saber el que realment necessiten”

INSCRÍBETE

 

X

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació respectant la nova llei GPDR de 25 de maig de 2.018. Al continuar amb la navegació entenem que accepta la nostra política de cookies i els termes i condicions d'ús. MÉS INFORMACIÓ

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar